Om DalaSmak

I den hantverksmässiga och småskaliga hanteringen av maten skapas unika smaker och kvalitéer som industrimaten inte har.  Våra medlemmar jobbar med rena råvaror, som genom en varsam förädling där handen och sinnena får vara med igenom hela processen skapar mat med unik DalaSmak.

DalaSmak är en paraplyorganisation för föreningar som har Dalarnas småskaliga livsmedelsproducenter medlemmar.  DalaSmak är också öppen för enskilda yrkesverksamma medlemmar.

Föreningar som är medlemmar i DalaSmak är:
Dalamat
Mat runt Siljan
Skördefest i Dalarna
Damerna på Storholen
Dalarnas Fäbodbrukare

Tillsammans har våra föreningar över 100 professionella aktiva livsmedelsföretag som medlemmar.  Vi arbetar för fler, bättre och lönsammare företag utan avkall på kvalitén.

Styrelsen
Olle Bengtsson, ordförande
Lisa Johansson, sekreterare
Wera Arkeberg, kassör
Anders Walla, ledamot
Yvonne Björ, ledamot

Kontakt: info@dalasmak.se